DanishFinnishNorwegian
Official distributor of CUBE POOLS in Sweden, Denmark, Norway and Finland
Vi inbjuder dig att besöka den nya demonstrationssimhallen i Sollentuna eller i Tyresö. Använd formuläret nedan och anmäl dig till presentationen.

Presentationens längd: 30 min, besöket måste bekräftas per telefon.

Sollentuna
Tyresö

MOMO pools

Cubepools är en fullt fungerande simbassäng, som låter dig njuta av en rad bekvämligheter med ett minimalt krav på underhåll. Våra pooler tillverkas enligt våra kunders preferenser och krav. Polerna är lättransporterade vilket medger en snabb montering och inga komplicerade byggnadsarbeten. Den tveklösa fördelen är det faktum att poolen kan användas omedelbart efter att ha fyllts me vatten.

portfolio
ladda ner broschyr

Välj längd på din Momo Pools

Ditt containerbassäng kan byggas i en längd på 6 eller 12 meter.

MOMO P20 6m

PRIS FRÅN (inklusive moms) 250,000 kr

FÅ OFFER

MOMO P40 12m

PRIS FRÅN (inklusive moms) 420,000 kr

FÅ OFFER

free
transport
Vald och markerad

paket

Cubepool Comfort är en perfekt lösning för personer som vill känna nöje av att äga en egen privat simbassäng utan några besvärliga byggnadsarbeten.
Hög kvalitet
Bekvämlighet och säkerhet
Filtreringssystemet
Decking av räffelplåtar
Rengöringssatser
En unik, industriell design, i en av speciellt utformade färguppsättningarna, ska utmärkt passa både till en liten trädgård som till större utrymme. Omsorgsfulla ytdetaljer av plåt och rostfritt stål garanterar ett hållbart och tidlöst utseende.

Dessutom kan du designa pecis den simbassäng som du drömmer om, tack vare en möjlighet av personlig anpassning av tillbehör och ytdetaljer.

fråga om produkten

den mest populära

Cubepool Premium är en jättebra kombination av bekvämlighet, nöje och en speciell design. Tack vare vattenuppvärmningssystemet och invändig belysning är glädje över simning inte begränsad av årstider eller tiden på dagen.

Paket comfort
Invändig belysning
Vattenuppvärmningssystemet med hjälp av en värmepump
Aktiv filterbädd
Termiska isoleringssystemet
Förutom vattenuppvärmningssystemet och invändig belysning har Cubepool Premium ett termiskt isoleringssystem som minskar värmeförlust. Man installerade också i det en aktiv filterbädd som gör att vattnets kvalitet blir bättre samt stöder filtreringssystemet.

fråga om produkten

Cubepool Sport & Spa är en lösning för de mest krävande användare – tack vare luftflödessystemet kan det vara en sportsimbassäng med motströmsprocessen samt ett fantastiskt utrymme för en avkoppling med bubbelbad.

Paket comfort
Paket premium
Motströmsprocessen

I Cubepool Sport & Spa finns det en motströmsprocess av munstycken. Tack vare detta kan du förflytta dig till en värld av sportsliga utmaningar, med hjälp av en strömställare.

Förutom munstyckena har den här simbassängen alla andra delar som befinner sig i Premium versionen. Njut av de alla nöjen som en simbassängsägare kan ha!

fråga om produkten

ENSKILD

DESIGN

externa färger i din pool
Färgen på bassängen
Efterbehandling av trall och trappor
TILLÄGG
poolfönster
poolutrustning Norsup
salthydrolys
däck i WPC

utvändig belysning

Fler foton på våra produkter hittar du på vår FB och IG