fbpx
det lilla hemmet för dina drömmar

Containehus

Garanterat återköp upp till 5 år från inköpsdatum.

Svensk topptillverkare av modulhus och simbassänger.

Snabbt och prisvärt med unika lösningar för alla! Komplettera din tomt med ett av våra trädgårdshus. Låt din business växa med oss. Lägg till våra pooler till din restaurang, gym eller hotell. Bygg ditt boutiquehotell på 3 månader med våra containerhus.

MOMOPRODUKTER

SMART OCH HÅLLBART

Cube

PRIS FRÅN: 249 000 kr

Ett extra utrymme i din trädgård.

Våra små trädgårdshus har massvis med funktioner. De kan förse dig med ett kontor, en yogastudio, ett musikrum eller en liten bar. Snyggt och prisvärt!

Är du en fastighetsutvecklare som vill öka värdet på din fastighet? Behöver dina anställda en extra arbetsplats eller en plats att koppla av på? Skulle även fungera fantastiskt att komplettera cuben med en av våra pooler.

Container

PRIS FRÅN: 349 000 kr

Minihus, gym, kontor.

Unika produkter skapade av frakt-containrar. Perfekt för eget bruk!

Följ de senaste trenderna och bygg ett hållbart hotell med oss på bara några månader! Få nya kunder genom att komplettera ditt hotell med en fristående bastu eller ett gym. Alla produkter är lätta att flytta, snabba i produktion och håller i mer än 30 år!

Pools

PRIS FRÅN: 285 000 kr

Klar att använda redan samma timme som den levereras till dig.

Justerbar, lätt att transportera och produceras på mindre än 10 veckor! Poolerna passar in på alla tomter då de finns i två olika storlekar.

Äger du en sommarbar eller ett hotell? Då kommer en pool att hjälpa dig att få hundratals nya kunder samt att det kommer att löna sig i mer än en säsong! Med alternativet jetswim kan poolen även fungera som en träningsbassäng vid ditt gym.

smart och enkel

TEKNOLOGI

FLYTTBAR

SNABB

STILREN

PRISVÄRD

HÅLLBAR

MOMO’s historia handlar om att förverkliga drömmar

Det handlar om frihet, leva på de platser vi älskar. Idén bakom våra container-hus är att erbjuda flyttbara stilrena hem till överkomliga priser. Allt som behövs för att flytta ditt hem till en annan plats är en lastbil samt ett par betongblock att ställa huset på. Med hem menar vi ett behagligt, varmt, mysigt och smart ställe att leva ditt liv, där det finns plats för både avslappning samt arbete.

Designade av de bästa arkitekterna som följer de senaste trenderna inom heminteriör. Vi kan garantera dig att din MOMO-container inte bara är stilren, modern och snabbt tillgänglig, utan också även riktigt prisvärd! En av våra principer är att skapa ett bättre alternativ till traditionella små hem, och det är bokstavligen ett hem! Våra containers är designade utifrån de senaste BBR föreskrifterna.

Vår container kommer att tjäna dig året om. De är väl isolerade och utrustade med treglasfönster vilket innebär att de är mycket effektiva att behålla både värme eller kyla. Men det är inte allt! Vi använder oss heller inte av några giftiga material, vi tror på hållbarhet och vi utvecklar ständigt våra produkter och ser till att de är så energieffektiva som möjligt.

Produktionstiden är relativt kort. Ge oss omkring 3 månader och sedan kommer du att kunna njuta av ditt fullt utrustade flyttbara hem! Våra hem tillverkas i EU, det mesta av utrustningen också!

MOMO handlar fullt ut om att vara lycklig and njuta av livet!

Om du önskar att ändra något är vi alltid glada att anpassa våra produkter.

Några tvivel? Ta en titt på våra tillgängliga containerhus eller besök vårt demohus.

BO I ETT CONTAINER-HUS

Våra container-hus är tillverkade av välkontrollerade material och monteras inomhus. Hela processen är automatiserad och mycket noggrann. Denna förmån gör att våra hus i allmänhet färdigställs månader snabbare än traditionella hus.

Tack vare de mindre proportionerna samt att containrarna ej behöver en traditionell husgrund kan ditt hem placeras på många olika typer av markförhållanden och terräng. Du kan placera ditt hem på sådana platser som vanliga hus ej kan. En smart investering av dina pengar och ett fantastiskt alternativ till ett traditionellt hem

OM OSS MODERNA SINNEN

MOMO grundades för att tillhandahålla ett hem för alla. Hållbara, flyttbara, stilrena och prisvärda.

Vi tror att gå ner i storlek inte betyder nedgradering, snarare smartare och friare!

VAD BYGGER VI?

stål modulhus

samarbetspartner