DanishFinnishNorwegian

det lilla hemmet för dina drömmar

CONTAINERHUS

Det lilla pooler för dina drömmar

containerpooler

enkel transport av produkter

mobilprodukter

den lilla bastun av dina drömmar

kutt
sauna

det lilla hemmet för dina drömmar

CONTAINERHUS

Det lilla pooler för dina drömmar

containerpooler

enkel transport av produkter

mobilprodukter

den lilla bastun av dina drömmar

kutt
sauna

MOMOLÖSNINGAR

SMART OCH HÅLLBART
smart och enkel

TEKNOLOGI

FLYTTBAR

SNABB

STILFULL

PRISVÄRD

HÅLLBAR

Grundidén för våra containerhus är att tillhandahålla flyttbara och stilfulla hem till ett överkomligt pris.

Allt du behöver för att transportera det från en plats till en annan är en lastbil och några betongblock som grund att ställa det på. Produktionstiden är snabb och efter cirka 3 månader kan du njuta av ditt fullt utrustade HEM, redo att flytta var du vill. Våra containrar är designade av de bästa arkitekterna enligt de senaste trenderna för arkitektur och heminredning. Om du vill ändra något skräddarsyr vi gärna våra produkter efter dina önskemål.

Vi kan försäkra dig att våra CONTAINERHUS inte bara är snygga, moderna och snabbt tillgängliga. De är också väldigt prisvärda. En av våra principer är att göra våra conatinerhus till ett bättre alternativ än ett vanligt litet hem.

Några tvivel? Ta en titt på våra tillgängliga containerhus eller besök vårt demohus. Våra containerhus är välisolerade, utrustade med treglasfönster och med mycket effektiva värme- och kylsystem. Vi använder endast giftfria material och våra containerhus är tillverkade i EU. Vilket även det mesta av den övriga utrustningen är!

ATT BO I ETT CONTAINER HUS

Våra containerhus är tillverkade av välkontrollerade material och monterade inomhus. Hela processen är automatiserad och mycket noggrann. På grund av dessa fördelar är våra containerhus i allmänhet färdigställda månader snabbare än traditionella hus.
På grund av de små dimensionerna och att en traditionell husgrund inte krävs kan våra containerhus placeras på många olika typer av terräng och markförhållanden. Platser där de flesta hus faktiskt inte kan stå. En smartare investering av dina pengar och ett fantastiskt alternativ till traditionella hem.

OM OSS MODERNA SINNEN

MOMO har startats för att tillhandahålla hem för alla. Hållbara, flyttbara, stilfulla och prisvärda.

What are
we building?