fbpx

Official distributor of CUBE PODS in Sweden, Denmark, Norway and Finland

MOMO’40

MOMO Luna

MÅTT
30m² 2.5×12.2m
Den ljusgråa fasaden i kombination med den levande trädgårds-väggen gör detta lilla hem väldigt stilfullt och unikt. Den kompakta storleken med en rymlig layout är exakt vad du letar efter!

MOMO Leo

MÅTT
30m² 2.5×12.2m
Den mörka fasaden ihop med träpanel gör detta hem väldigt stilfullt och unikt. Den kompakta storleken med en rymlig layout är exakt vad du letar efter!

MOMO Titan

MÅTT
30m² 2.5×12.2m
MOMO Titan, är ett utmärkt extra utrymme för dig och din familj.

Industriell och modern design, tillsammans med smartteknologiska lösningar, ger möjligheten att kunna använda boendet året runt

MOMO’20

MOMO Orion

MÅTT
15m² 2.5×6.1m
Driver du eget företag eller jobbar du kanske hemifrån? Då har vi har fantastiska lösningar för dig! MOMO Orion ger dig en utmärkt möjlighet att arbeta i en harmonisk miljö. Du kan fokusera bättre på ditt arbete som i sin tur genererar nya idéer. Perfekt för möten eller konferenser, också extra utrymme för alla dina dokument.

MOMO Hercules

MÅTT
15m² 2.5×6.1m
Inte tillräckligt med utrymme för ditt egna hemmagym eller yogastudio? Då har vi har en lösning för dig!
Det är ett utmärkt alternativ till ett vanligt gym. Du kan bjuda in dina vänner och träna hemma tillsammans.

MOMO Lupus

MÅTT
15m² 6,1×2,5m
Det lilla huset för dina drömmar! Ett underbart sätt att ta emot dina gäster, ett sommarhus eller en vinterstuga på ditt favoritställe, eller kanske ett semesterhus att hyra ut.

MOMO Phoenix

MÅTT
15m² 2.5×6.1m
Inte tillräckligt med utrymme för en bastu? Är du inte bekväm med att använda en offentlig? Denna färdiga bastu är då en perfekt lösning för dig!

MOMO’40+

MOMO Leo XL

MÅTT
60m² 5.0×12.2m
Det här är LeoXL – en större variant av Leo. Nu tillgänglig i 60 kvm och rymlig layout. Om du söker ett fullt fungerande containerhus, då har du funnit det!

MOMO Lagom

MÅTT
60m² 5.0×12.2m
Nu presenterar vi MOMO lagom. Vårt senaste container-projekt på 60 kvm. Designat från grunden, dedikerat för den allra kräsnaste kunden som letar efter en unik design.

More photos of our products can be found on our FB and IG