DanishFinnishNorwegian

Official distributor of CUBE PODS in Sweden, Denmark, Norway and Finland

MOMO’20

MOMO Lupus

MÅTT
15m² 6,1×2,5m
PRIS FRÅN (inkl. moms)
360,000 kr

Vårt fullt funktionella med en boyta på 15kvm uppfyller dina drömmar om ett extra utrymme till dina gäster, eller för studenter och unga som vill ta steget in i vuxenlivet med eget boende. Boendets planlösning och smartteknologi maximerar boendeytan till fullo som gör att vistelsen blir ett rent nöje. Du kan ställa den vid din villa utan bygglov! Under vintern i trädgården eller under sommaren vid som stuga vid stuga på landet? Inga konstigheter! Detta hus kan du flytta runt i all oändlighet!

MOMO Phoenix

MÅTT
15m² 2.5×6.1m
PRIS FRÅN (inkl. moms)
395,000 kr
Det finns inget bättre än att kunna slappna av i en bastu! Träinteriör och trivsam belysning får dig att känna dig bra och hjälper dig att vila ut efter en mödosam dag på jobbet. Om du behöver värma upp dig efter en kall dag ut i kylan. Om du tycker om att regenerera dig efter ett tungt träningspass, så måste du spana in vår container MOMO20hercules. Den kommer att få dig att svättas!

MOMO Hercules

MÅTT
15m² 2.5×6.1m
PRIS FRÅN (inkl. moms)
290,000 kr

Drömmer du om ett hemmagym eller om din egna yogastudio, men har för lite med utrymme? Eller om du helt enkelt föredrar att ha det nära dig istället för att behöva ta dig tvärs genom hela stan? Då är MOMO20Hercules lösningen för dig! Stora fönster skapar en känsla av ett stort utrymme, samtidigt som den fulla isoleringen möjliggör träning året om. Vill du dessutom ´ha möjlighet att återhämta dig efter ett tufft träningspass? Så måste du titta in på vår bastucontainer.

MOMO Orion

MÅTT
15m² 2.5×6.1m
PRIS FRÅN (inkl. moms)
265,000 kr
Jobbar du på remote eller kanske driver du ditt egna företag? Vi har fantastiska lösningar för dig! Vårt kontor ger dig fullt bekvämlighet och en chans till bra koncentration i på valfri plats! Vårt kontor är en ergonomisk arbetsplats för eget arbete, likaväl som för möten med andra personer. Den framtagna belysningen tillsammans med dämpningen tillåter produktivitet och bättre resultat!

MOMO’40

MOMO Leo

MÅTT
30m² 2.5×12.2m
PRIS FRÅN (inkl. moms)
575,000 kr
Vårt flaggskepp, Leo, är inte bara ett extrautrymme för dig och din familj, utan ett fullt funktionellt mobilt boende. MOMO40leo är byggt enligt regelverkets riktlinjer för BBR och BKR, vilket möjliggör att det kan nyttjas som ett permanentboende, ett attefallshus eller som ett fritidshus. Exklusiv och modern design, tillsammans med smartteknologiska lösningar, skapar möjligheten att kunna använda boendet året runt.

MOMO Luna

MÅTT
30m² 2.5×12.2m
PRIS FRÅN (inkl. moms)
575,000 kr
Litet hem utan kompromisser! Från utsidan – massor av fönster, kontrastfärger på fasaden och ett mysigt utomhusutrymme.
När du kommer in kommer du att bli förvånad över den rymliga interiören. Låt oss börja med ett separat sovrum i full storlek, du går igenom och passerar garderoben. Köket har allt du kan behöva – kyl / frys i full storlek, diskmaskin, induktions spis, ugn, mikrovågsugn, tvättmaskin och en stor köksö.

MOMO Titan

MÅTT
30m² 2.5×12.2m
PRIS FRÅN (inkl. moms)
425,000 kr
Har du någonsin drömt om en riktig frihet? Då har du precis hittat den – MOMO titan! Det är inte bara en sommarstuga eller gästhus. Det kan också vara ett extra utrymme för dig och din familj eller ett fullt funktionellt mobilt boende, som kan passa perfekt i din trädgård eller sommarställe. Allt detta till ett fantastiskt pris!

MOMO’40+

MOMO Leo XL

mer info snart …

More photos of our products can be found on our FB and IG