fbpx
momo bygg teknik

VILKA ÄR VI?

Vi är en grupp entusiaster som brinner för små hem, prefabricering, hållbarhet och idén om att bo smått! Via MOMO-containrar erbjuder vi våra noggrant designade produkter som matchar våra principer och de kommer att tjäna dig i många år. Lev litet, lev enkelt, hitta din väg, följ inte andra.
Michael och Martin grundade MOMO-containrar. Båda två är väl erfarena av arkitektur, anläggning och konstruktion. Vi kombinerar skandinaviska designtrender med högkvalitativa produkter. Våra produktionsanläggningar är baserade i Polen och vi samarbetar med de bästa i branschen för att skapa unika produkter! Vi expanderar: just nu täcker vi hela Skandinavien. Du kan se våra produkter i Sverige, Polen, Schweiz, Tyskland, Österrike och Frankrike.

VAD GÖR VI?

DET LILLA HEMMET FÖR DINA DRÖMMAR

I vår portfölj hittar du en mängd olika produkter, från fraktcontainer-hem, till trädgårdshus i trä och container-pooler.

Vi tillhandahåller även arkitekt-, ingenjörs- och konsulttjänster. Det gör vårt erbjudande komplett och tack vare det kan vi slutföra även de mest utmanande projekten!

Om du vill anställa de mest ambitiösa och de bästa i branschen ska du kontakta oss!

smart and simple

Technology

FLYTTBAR

SNABB

STILFULL

PRISVÄRD

HÅLLBAR

FörverkligandenLänder